Cumayanı Ortaokulu

Telefon : Okul Müdürü05057673050
WEB https://cumayaniortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMAYANI MAH. KIRYAKA SK. CUMAYANI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 20 KÖŞK / AYDIN
VİZYON : Öğrenci, öğretmen ve diğer çalışanların görevini yaparken huzur duyduğu, öğrencilerinin başarı ve davranışlarıyla çevreye örnek olduğu bir eğitim yuvası olmak.
MİSYON : Eğitim ve öğretimde; yenileşme ve gelişmeyi ön planda tutarak öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla okulu köyümüzde ve çevremizde eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirmek.
BAŞARILAR : Okulumuzun katılmış olduğu yarışma ve projelerde aldıkları ödüller aşağıdaki gibidir: 9 adet başarı belgesi, 2 adet madalya, 1 adet kupa 2019 Yılında 1 Öğrencimizi Ortaklar Fen lisesine yerleştirdik.

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : İlkokul: 08.40-14.20 Ortaokul: 08.40-15.20
Servis : Yok
Ulaşım : Ulaşım şahsi araçlarla yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il Merkezine Uzaklık: 38 km ilçe Merkezine Uzaklık: 18 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Cumayanı Ortaokulu Aydın-Efeler İl merkezine uzaklığı 38 km.dir.Köşk İlçe merkezine uzaklığı 20 km.dir.Öğretmenlerimiz geliş-gidişlerini kendi şahsi araçları ile sağlamaktadır.Okulumuzun öğretmen servisi bulunmamaktadır.Okulumuz Taşıma Merkezli bir okuldur.